TOP 09

Vaše finance neprojíme.
Z toho nEUhneme.

Tak dost! Vaši budoucnost neprodáme

Současná vláda nemá odpovědnost k zítřku. Není proto divu, že nemá vizi a jasné priority. Proto má historicky nejvyšší výdaje a zároveň nejnižší investice. Proto peníze rozdává bezmyšlenkovitě, protože to jinak ani neumí. Nemají jasno v důchodech, ve zdravotnictví, nemají jasno ve školství. Spoléhají jen na to, že to zase „nějak dopadne“. V nejhorším případě si před volbami koupí hlasy voličů. Levně, protože sliby skoro nic nestojí.

S tím je třeba skoncovat!

Reálný život není loterie, ve které čas od času padne jackpot „bude líp“.

Stabilitu a prosperitu je třeba si tvrdě odpracovat, ne spoléhat na štěstí v hazardní hře, kdy je v sázce budoucnost nás všech.

Česká republika není houska na krámě, která se dá koupit. Nesmí se stát “ANOfertem” ani firmou, která patří do holdingu.

Nejsme slibotechny jako konkurence. Nepodbízíme se s tím, co všechno vám dáme, i když víme, že na to ve státní kase není.

To neuděláme. Spoléháme totiž především na váš zdravý rozum. TOP 09 již prokázala, že i v době krize umí odpovědně hospodařit a umí se postarat o budoucnost občanů a jejich prosperitu. I s vědomím rizika, že potřebná opatření mohou být nepopulární.

Na jedno se můžete spolehnout – neuhneme. Tuto zemi nikdy neprodáme.

Karel Švarcnberg

Karel Schwarzenberg

S ANO ani KSČM nelze spolupracovat, pouze bojovat. Zcela jistě neuzavřeme koalici ani s jedním z nich. Na to se můžete spolehnout.

Miroslav Kalousek

Odpovědná rozpočtová politika, odpovědné vedení země. Vaše finance neprojíme. Z toho nEUhneme.

Na co se můžete spolehnout?

TOP 09 již ukázala, že i v době krize umí odpovědně hospodařit a myslí na budoucnost občanů, i s tím rizikem, že ta opatření budou velmi nepopulární teď, ale mohou nám pomoci v dalších letech.

Co jsme udělali?

Více informací o naší politice naleznete na níže uvedených odkazech

Daňová kalkulačka TOP 09 https://www.top09.cz/proc-nas-volit/fakta-a-argumenty/danova-kalkulacka-top-09-23021.html

Náš seznam nesvobody a boj proti zasahování státu do vašich soukromých záležitostí https://www.top09.cz/co-delame/tiskove-zpravy/seznam-nesvobody-20279.html